A ndëgjuat se nga cila sëmundje po vuan kështu ‘Xhek Setra’?

Është personazhi kryesor i serialit “Çka ka shpija”, aktori Naser Rafuna luan rolin e “Xhek Setres”.

Aktori i shumë roleve komike, së fundi ka humbur peshë dhe po duket me ndryshe.E, në postimin e fundit ai është shfaqur krejtësisht i transfomruar.

Nuk dihet nëse është i maskuar për t’iu përshtatur rolit, apo vërtet mosha po lë shenjat e veta, shkruan “Kosovarja”. Naser Rafuna mbetet një ndër aktorët më të pëlqyer të humorit.

/ Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE

Leave a Reply