Pσlίcët gjσbίsίn me 450 EURO emίgrαntίn që puthte të dαshurën në publίk!

Pjesëtarë të Policisë së Kosovës i kanë shqiptuar një gjobë një mërgimtari në Prishtinë vetëm pse ai është puthur me të dashurën e tij. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rasti ka ndodhur më 28 korrik afër një klubi nate në kryeqytet.Për aktin e tij – puthjen, qytetari, shtetas i Suedisë, është gjobitur me 450 euro.Te përshkrimi i kundërvajtjes, të cilën e ka siguruar kallxo.com, oficerët e Policisë kanë shkruar:…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“I njëjti bënë sjellje të pa hijshme duke u puthur në publik edhe pse i është tërhequr vërejtja disa herë“.Për shqiptimin e gjobës prej 450 eurosh policët janë thirrur në dispozitat e nenit 6 të Ligjit për rendin dhe qetësinë publike……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet