Ky është miliarderi që i dhuroi 5 milionë euro një të MOSHUARl në kete qytet te Shqiperis

Në Gjadër jeton një familje e thjeshtë. Shumë larg prej Gjadrit, në Zvicër jeton një miliarder suedez. Ai quhet Sten Ake Lindholm.Miliarderi suedez dhe familja Voci nga Gjadri kanë një lidhje e cila për muaj të tërë është bërë objekt i një he timi të hollësishëm të Prokurorisë së Lezhës.

Me vendim gjykate, familjes Voci i janë vendosur në sekuestro preventive gati 5,5 milionë euro dhe shumë apartamente të blera së fundmi nga persona dhe kompani të ndryshme..

/ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota