Mamaja i kritikon nusen, djali i kthen përgjigjen epike: Nuk u martova me të që të lajë e të pastrojë, por…!!!

Të gjithë i dimë problematikat e raportit nuse-vjehrrë dhe e anasjellta. Shpesh qëllon njëra negative, apo tjetra, e rrallë herë kemi një marrëdhënie nënë e bijë.Mesa duket ndonjëherë vjehrrat janë apo ndjehen në konkurrencë me nuset e tyre. Por Clint dhe Mel, një çift i ri me 3 fëmijë, kanë një histori.

Siç raportohet nga Clint në blogun e tij “No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog”, një ditë nëna e tij i kritikoi gruan për pastërtinë e shtëpisë. Fillimisht Clint nuk u përfshi në këtë debat. Më pas ai vendosi që të shkruajë një përgjigje në faqen .

/ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota